+386 5 663 77 00 ovg@zrs-kp.si
4. - 6. 10. 2021 / 4th to 6th October 2021

Novice

Spoštovani,

le še nekaj tednov nas loči od pričetka 11. mednarodne strokovne in znanstvene konference »Otrok v gibanju« zato vam posredujemo nekaj pomembnih informacij.

Izvedba in lokacija konference:

Grand Hotel Bernardin

Obala 2, 6320 Portorož, Slovenija

https://www.hoteli-bernardin.si/en/accommodations/st-bernardin-resort/grand-hotel-bernardin

Program konference je v pripravi in bo v kratkem dostopen na spletni strani konference. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa nastale zaradi ukrepov preprečevanje širjenja virusa SARS-CoV-2. V primeru drugačne oblike izvedbe konference, boste o tem pravočasno obveščeni.

Epidemiološka navodila za varno izvedbo konference:

Ob namestitvi v hotel in ob registraciji na konferenco je za vse udeležence obvezno, da izkažejo digitalni EU COVID-19 potrdilo, ki je splošno, enotno veljavno PCTpotrdilo o prebolelosti, cepljenosti ali testiranju za varno prosto gibanje državljank in državljanov po Evropski uniji.

Pogoj PCT pogoj P(rebolel) C(epljen) T(estiran) izkažete z enim od spodaj navedenih potrdil in/ali dokazil:

  1. dokazilo o negativnem rezultatu testa z metodo verižne reakcije s polimerazo (PCR), ki ni starejši od 72 ur ali hitrega testa (HAG) na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
  2. dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazujem, da je preteklo od prejema: drugega odmerka cepiva proizvajalca Pfizer najmanj 7 dni, Moderne najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni, odmerka cepiva Janssen najmanj 14 dni,
  3. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od 180 dni,
  4. potrdilo zdravnika, da je ste preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot 180 dni.

V primeru, da boste na konferenci več kot 48 ur oz. 72 ur in bi za izpolnjevanje pogojev potrebovali test, je v hotelu na voljo ob predčasnem naročilu testiranje HAG ali PCR, ob tem strošek testiranja (HAG -18,00 eur, PCR – 85,00 eur) krijejo udeleženci sami.

Namestitev: za tiste udeležence, ki nameravajo koristiti enega od paketov nastanitve v hotelih Bernardin je letos na voljo COVID garancija, kjer velja, da ste v primeru epidemioloških razlogov upravičeni do 100 % povračila stroškov namestitve.

V veselem pričakovanju vas lepo pozdravljamo!


Spoštovane udeleženke, dragi udeleženci mednarodne konference »Otrok v gibanju«!

zaradi velikega zanimanja smo rok za oddajo prispevkov za sodelovanje na 11. mednarodni znanstveni in strokovni konferenci »Otrok v gibanju« podaljšali do 20.6.2021.

Sledite informacijam na spletni strani konference: www.ovg.si.  

Veselimo se srečanja z vami!

Lep pozdrav!