Nastanitev

Grand Hotel Bernardin *****

Prestižni Grand hotel Bernardin se nahaja tik ob morju, med mestoma Portorož in Piran. Ponuja vrhunski wellness center dobrega počutja Paradise Spa s savnami in z različnimi masažami ter notranji bazen z ogrevano morsko vodo. Vse sobe imajo zasebni balkon s pogledom na morje. Hotel ima razkošno zasebno plažo.

Grand Hotel Bernardin razpolaga z 241 sodobno opremljenimi sobami z balkonom in pogledom na morje, od tega je 10 razkošno opremljenih executive suit, 9 delux sob in 7 mini suit. V njem so še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja Paradise Spa, restavraciji Pečina in Sunset, Grand Café in Cocktail Lounge s klavirjem ter pokrita terasa. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno.Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

Kotizacija in namestitev v komfornti sobi z zakonsko ali z enojnima posteljama z balkonom s pogledom na morje (za dve osebi za dva dni).

 580,00 EUR

(na osebo 290 EUR)

Kotizacija in namestitev v komfornti enoposteljni sobi z balkonom s pogledom na morje (za eno osebo za dva dni).  390,00 EUR

 


Hotel Histrion ****

Ob nekdanji cerkvici Sv. Bernardina, se nahaja hotel Histrion z udobno opremljenimi sobami in apartmaji z balkonom ter pogledom na morje ali laguno. Iz hotela je neposrednen dostop v notranje bazene Laguna morski park, v wellness, ki obsega savne, različne masaže ter lepotne tretmaje. V sklopu hotela najdete tudi Casino Bernardin, otroška igrala ter mini club.

Hotel Histrion ima 276 udobno opremljenih soba, od tega je 6 suit, 7 družinskih sob in 2 sobi, namenjeni invalidom. V vseh sobah si lahko privoščite oddih na balkonu z razgledom na enega najlepših delov slovenske obale. V Hotelu Histrion se lahko dodatno sprostite in prepustite užitkom v Wellnessu Laguna,  morskemu parku Laguna Bernardin in restavracijah. V hotelu najdete tudi konferenčno dvorano s parketom za do 200 udeležencev in sejno sobo, spletni ter otroški kotiček. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

Kotizacija in klasična soba z zakonsko ali z enojnima posteljama z balkonom s pogledom na morje (za dve osebi za dva dni).

500,00 EUR

(na osebo 250,00 EUR)

Kotizacija in klasična enoposteljna soba z balkonom s pogledom na laguno (za eno osebo za dva dni). 338,00 EUR


Hotel Vile Park ***

Hotel Vile Park s 4 vilami, se nahaja v sklopu hotela Histrion, le korak do morja. Ponuja zasebno plažo, zunanji bazen in dostop v notranje bazene hotela Histrion. Sobe hotela Vile Park so zgrajene okoli ruševin zvonika cerkve Sv. Bernardina, nekatere nudijo tudi balkon. V sklopu hotela najdete tudi, otroška igrala ter mini club. Hotel je prijazen tudi malim hišnim ljubljenčkom.

Hotel Vile Park, del  hotelskega naselja St. Bernardin med Piranom in Portorožem, povezuje 5 vil z 216 sobami – Vila Galeb, Vila Galeja, Vila Orada in Vila Nimfa. Izbirate lahko tudi med 21 apartmaji Vile Barka. Vile povezuje prijetna nakupovalna ulica z bari in restavracijami, ki se zaključi z laguno in bujnim sredozemskim rastjem. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno.Gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču.

Kotizacija in standardna dvoposteljna soba z zakonsko ali z enojnima posteljama (za dve osebi za dva dni).

 460,00 EUR

(na osebo 230,00 EUR)

Kotizacija in standardna enoposteljna soba (za eno osebo za dva dni).

290,00 EUR