+386 5 663 77 00 ovg@zrs-kp.si
4. - 6. 10. 2021 / 4th to 6th October 2021

Novice

Drage udeleženke in udeleženci,

pred vami je preliminarna izdaja ZBORNIKA , katerega uradna verzija s CIP zapisom bo objavljena po končani konferenci.

Prosimo vas, da nas opozorite na morebitne napake.

ZBORNIK (PDF)

Hvala lepa!

 

Organizacijski odbor


Spoštovane udeleženke, spoštovani udeleženci konference »Otrok v gibanju 2021«

Le nekaj dni nas loči od pričetka konference in verjamemo, da težko pričakujete dodatne informacije za izvedbo.

V prilogi vam posredujemo končni PROGRAM konference, kjer boste našli tudi navodila za predstavitve, časovni razpored ter ostale pomembne informacije.  Za lažjo pripravo vam posredujemo tudi podrobnejša navodila z zavezo za predstavitev ter pogoje v primeru odpovedi oz. neudeležbe.

PRILOGA (DOCX)

Kot že nekajkrat izpostavljeno je za uspeh konference potrebno, da se skupaj potrudimo in  zagotovimo uspešno in varno izvedbo konference, zato vas prosimo, da poskrbite:

  • da pravočasno opravite registracijo, ki bo potekala od 7.45 –  00 (v ponedeljek, 4. in torek, 5. oktobra 2021) in sicer najkasneje 30 minut pred  pričetkom.
  • da imate pripravljena vsa potrebna potrdila o izpolnjevanju pogojev PCT, ker se bo istočasno v hotelu odvijal še en dogodek, udeležencev bo veliko in se boste le s pravočasnim prihodom izognili gneči in nepotrebnem čakanju ter zamujanju na sekcije.

Naj vas opozorimo, da bo skladno s pravili kontrola PCT pogoja potekala že ob vhodu v Grand Hotel Bernardin. Nadalje bo preverjanje potekalo ponovno ob registraciji na konferenco  (negativen izvid samotestiranja se ne šteje za veljaven pogoj PCT).

Verjamemo, da nam bo z dobro voljo uspelo premagati tudi te organizacijske izzive.

Želimo vam uspešne priprave in kmalu na svidenje v Portorožu!

Organizacijski odbor


Spoštovani,

le še nekaj tednov nas loči od pričetka 11. mednarodne strokovne in znanstvene konference »Otrok v gibanju« zato vam posredujemo nekaj pomembnih informacij.

Izvedba in lokacija konference:

Grand Hotel Bernardin

Obala 2, 6320 Portorož, Slovenija

https://www.hoteli-bernardin.si/en/accommodations/st-bernardin-resort/grand-hotel-bernardin

Program konference je v pripravi in bo v kratkem dostopen na spletni strani konference. Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa nastale zaradi ukrepov preprečevanje širjenja virusa SARS-CoV-2. V primeru drugačne oblike izvedbe konference, boste o tem pravočasno obveščeni.

Epidemiološka navodila za varno izvedbo konference:

Ob namestitvi v hotel in ob registraciji na konferenco je za vse udeležence obvezno, da izkažejo digitalni EU COVID-19 potrdilo, ki je splošno, enotno veljavno PCTpotrdilo o prebolelosti, cepljenosti ali testiranju za varno prosto gibanje državljank in državljanov po Evropski uniji.

Pogoj PCT pogoj P(rebolel) C(epljen) T(estiran) izkažete z enim od spodaj navedenih potrdil in/ali dokazil:

  1. dokazilo o negativnem rezultatu testa z metodo verižne reakcije s polimerazo (PCR), ki ni starejši od 72 ur ali hitrega testa (HAG) na virus SARS-CoV-2, ki ni starejši od 48 ur od odvzema brisa,
  2. dokazilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim dokazujem, da je preteklo od prejema: drugega odmerka cepiva proizvajalca Pfizer najmanj 7 dni, Moderne najmanj 14 dni, prvega odmerka cepiva proizvajalca AstraZeneca najmanj 21 dni, odmerka cepiva Janssen najmanj 14 dni,
  3. dokazilo o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od deset dni, razen če zdravnik presodi drugače, vendar ni starejši od 180 dni,
  4. potrdilo zdravnika, da je ste preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot 180 dni.

V primeru, da boste na konferenci več kot 48 ur oz. 72 ur in bi za izpolnjevanje pogojev potrebovali test, je v hotelu na voljo ob predčasnem naročilu testiranje HAG ali PCR, ob tem strošek testiranja (HAG -18,00 eur, PCR – 85,00 eur) krijejo udeleženci sami.

Namestitev: za tiste udeležence, ki nameravajo koristiti enega od paketov nastanitve v hotelih Bernardin je letos na voljo COVID garancija, kjer velja, da ste v primeru epidemioloških razlogov upravičeni do 100 % povračila stroškov namestitve.

V veselem pričakovanju vas lepo pozdravljamo!


Spoštovane udeleženke, dragi udeleženci mednarodne konference »Otrok v gibanju«!

zaradi velikega zanimanja smo rok za oddajo prispevkov za sodelovanje na 11. mednarodni znanstveni in strokovni konferenci »Otrok v gibanju« podaljšali do 20.6.2021.

Sledite informacijam na spletni strani konference: www.ovg.si.  

Veselimo se srečanja z vami!

Lep pozdrav!